Απαλλάχτηκε για τις 2 από τις 3 κατηγορίες ο γιατρός του Νοσοκομείου Βέροιας Π.Π., ο οποίος κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγό του Μ.Μ. για τα αδικήματα 1) της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και εντελώς ελαφράς σωματικής κάκωσης με συνεχή συμπεριφορά τελεσθείσα ενώπιον ανηλίκου μέλους και μη, κατ’ εξακολούθηση, 2) της ενδοοικογενειακής απειλής κατ’ εξακολούθηση και 3) της ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Με σχετική επιστολή του, ο δικηγόρος του γιατρού Π.Π. Γιάννης Ακριβόπουλος μας κοινοποίησε το κλητήριο θέσπισμα της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Βέροιας, με την οποία οδηγήθηκε ως κατηγορούμενος ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βεροίας ο εντολέας του, καθώς και την απόσπασμα από την απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου Βέροιας, με την οποία ο κατηγορούμενος απαλλάχθηκε (αμετάκλητα πια) για το πρώτο και τρίτο αδίκημα, ενώ καταδικάστηκε για το δεύτερο για το οποίο άσκησε έφεση. 

Μάλιστα, επειδή για το τρίτο αδίκημα τέθηκε σε αργία από την θέση του στο νοσοκομείο που εργαζόταν, ο κ. Ακριβόπουλος αναφέρει ότι ξεκίνησαν οι ενέργειες για να ξεκινήσει η διαδικασία να επανέλθει στην θέση του. 

Από τα δύο έγγραφα που μας κοινοποιήθηκαν προς ενημέρωσή μας, δημοσιεύουμε από το πρώτο τις αξιόποινες πράξεις για τις οποίες ήταν κατηγορούμενος ο γιατρός Π.Π. μετά από έγκληση της πρώην συντρόφου του Μ.Μ. και το δεύτερο, με καλυμμένα τα ονόματα όλων των εμπλεκόμενων, την ακριβή διατύπωση της απόφασης. 

Η επιστολή που έστειλε στο InVeria.gr ο δικηγόρος Γιάννης Ακριβόπουλος, συνήγορος του γιατρού Π.Π., αναφέρει:

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΜΥΘΟΣ – ΑΘΩΟΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Π.Π. 

Σας αποστέλλω το από 6-7-2022 κλητήριο θέσπισμα της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Βέροιας, με την οποία οδηγήθηκε ως κατηγορούμενος ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βεροίας ο εντολέας μου Π.Π., γιατρός του Νοσοκομείου Βέροιας  για τα αδικήματα : 1) της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και εντελώς ελαφράς σωματικής κάκωσης με συνεχή συμπεριφορά τελεσθείσα ενώπιον ανηλίκου μέλους και μη, κατ’ εξακολούθηση, 2) της ενδοοικογενειακής απειλής κατ’ εξακολούθηση και 3) της ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, ύστερα από μια ακόμη ψευδή έγκληση της Μ.Μ. εναντίον του. Μάλιστα για την Τρίτη πράξη είχε εκδοθεί και διαπιστωτική πράξη του Υπουργείου Υγείας, με την οποία τέθηκε αυτοδικαίως σε αργία.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας ύστερα από τρεις μαραθώνιες συνεδριάσεις του, την 11-10-2022, 18-10-2022 και 31-10-2022 απάλλαξε τον εντολέα μου Π.Π. για τα αδικήματα της ενδοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και της ενδοικογενειακής σωματικής βλάβης και εντελώς ελαφράς σωματικής κάκωσης με συνεχή συμπεριφορά τελεσθείσα ενώπιον ανηλίκου μέλους και μη, κατ’ εξακολούθηση, ενώ τον καταδίκασε για την ενδοικογενειακή απειλή, για την οποία ο εντολέας μου έχει ήδη ασκήσει έφεση ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης. Σήμερα εξέπνευσε και η προθεσμία ασκήσεως εφέσεως εναντίον των αθωωτικών σκελών της παραπάνω απόφασης από τους αρμοδίους Εισαγγελείς, τόσο του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βεροίας, όσο και του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης και έτσι η αθωωτική κρίση για την παραπάνω απόφαση  κατέστη τελεσίδικη. Ήδη δρομολογούνται οι απαραίτητες ενέργεις από το Υπουργείο Υγείας για την επάνωδο του Π.Π. στην άσκηση των καθηκόντων του στο Νοσοκομείο Βέροιας και είναι θέμα πολύ μικρού χρόνο η επάνοδος και η αποκατάσταση του στα καθήκοντα του. Σας αποστέλλω απόσπασμα της 1100/2022 απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία απαλλάχτηκε ο εντολέας μου Π.Π. των παραπάνω πράξεων. Με την παραπάνω απόφαση κρίθηκε ότι 1) δεν υφίστατο αδίκημα  ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθόοσον το Δικαστήριο έκρινε ότι εάν υφίστατο αδίκημα, ήταν αδφίκημα παραγεγραμμένης εξύβρισης και 2) ότι δεν τελέστηκαν τα περιστατικά της ενδοικογενειακής σωματικής βλάβης και εντελώς ελαφράς σωματικής κάκωσης με συνεχή συμπεριφορά τελεσθείσα ενώπιον ανηλίκου μέλους και μη και απαλλάχτηκε των ψευδών κατηγοριών, ήδη τελεσίδικα ο εντολέας μου. 

Είναι η τρίτη δικαστική κρίση που δικαιώνει πανηγυρικά τον εντολέα μου, ύστερα από την έκδοση των 355/2021 και 64/2022 αποφάσεων του Μονομελούς Πρωρτοδικείου Βεροίας. Με την απόφαση αυτή κατέρρευσε ο μύθος περί δήθεν κακοποιητικής του συμπεριφοράς έναντι της Μ.Μ. και έλαμψε η αλήθεια. Αποκαλύφθηκε η ψευδότητα της εγκλήσεως της Μ.Μ., ξεγυμνώθηκε ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου η Μ.Μ. και οι όψιμες επινοήσεις της περί δήθεν κακοποίησης της, ενώ παράλληλα με την πανηγυρική αθώωθση του εντολέα μου αποκαταστάθηκε η βλαφθείσα βάναύσα τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπειά του. 

Τα παραπάνω σας τα αποστέλλω για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας, καθόσον η Μ.Μ., μη αποδεχόμενη ουσιαστικά και αυτό το αποτέλεσμα και τη συντριπτική ήττα της και συνεχίζοντας να συκοφαντεί τους απονέμοντες τη Δικαιοσύνη δικαστές διασπείρει σε αμφιβόλου αξίας site, τα οποία, χωρίς να διασταυρώσουν τις ψευδείς και αβάσιμες πληροφορίες της συνεχίζουν να συκοφαντούν τον εντολέα μου και συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική και κυπριακή Δικαιοσύνη, συνεχίζουμε τον, δυστυχώς, ανηφορικό μας αγώνα για την πλήρη δικαίωση, η οποία πλησιάζει, ενώ ο εντολέας μου επιφυλλάσεται για την άσκηση των νομίμων σε βάρος όλων όσων διαστρέφουν την αλήθεια και την πραγματικότητα, στη δε Μ.Μ. έχουμε να στείλουμε το εξής μήνυμα:  ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ….,

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση,

Ο  πληρεξούσιος δικηγόρος 

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή