Αρχική Ροή Ειδήσεων Ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον Δ. Βέροιας στις 21 Νοεμβρίου ο Μιχάλης Χαλκίδης

Ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον Δ. Βέροιας στις 21 Νοεμβρίου ο Μιχάλης Χαλκίδης

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως τα δημοσίευμα της ψηφιακής εφημερίδας InVeria (δείτε εδώ και εδώ) σχετικά με την πρόθεση και τον χρόνο ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Μιχάλη Χαλκίδη για τον Δ. Βέροιας. 

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο Μιχάλης Χαλκίδης κοινοποίησε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τις προθέσεις του, υπό τη μορφή πρόσκλησης σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει στις 21 Νοεμβρίου 2022 επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δ. Βέροιας.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου από τον κ. Χαλκίδη αναφέρεται:

Ο Μιχάλης Χαλκίδης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Βέροιας

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΛHΑ»

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 5 το απόγευμα, σε ανοικτή εκδήλωση στην αίθουσα της «Ελιάς» στη Βέροια, ο Μιχάλης Χαλκίδης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Βέροιας και θα παρουσιάσει τα βασικά σημεία του προγραμματικού λόγου του για τον Δήμο.

Ξεκινάμε όλοι μαζί, ανεξάρτητα και συλλογικά με στόχο να δημιουργήσουμε μια μεγάλη συμμαχία που θα μας ενώνει και θα οδηγήσει τον Δήμο Βέροιας ψηλά.  

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή