Η ονοματολογία για τις δημοτικές εκλογές της Βέροιας έχει ξεκινήσει για τα καλά και μάλιστα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι πλειάδα ενδιαφερομένων προέρχεται από τα… δεξιά του πολιτικού φάσματος.
Όπως γράψαμε και στο προηγούμενο φύλλο της ψηφιακής εφημερίδας InVeria, ο Μιχάλης Χαλκίδης, πρώην βουλευτής της ΝΔ, έχει ανακοινώσει στον περίγυρό του από καιρό την πρόθεσή του να κατέλθει στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφιος Δήμαρχος. Μάλιστα, πληροφορίες τον θέλουν να το ανακοινώνει και επίσημα στις 21 Νοεμβρίου 2022, απόγευμα, σε κεντρικό καφέ της πόλης!

Από την άλλη, ακούμε ότι κινείται ο πολιτευτής της ΝΔ Φώτης Κουτσουπιάς, του οποίου το όνομα είχαμε να ακούσουμε από τότε που βγήκε η απόφαση του εκλογοδικείου στο οποίο είχε προσφύγει κατά του Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Επίσης, ακούσαμε ότι υπήρξαν κάποιοι που έβαλαν «φυτίλια» στον δικηγόρο Στάθη Σαρηγιαννίδη, ο οποίος έχει ως βασικό (μάλλον και το μοναδικό) πολιτικό προσόν ότι το 2014 είχε κατέβει με το χρίσμα της ΝΔ ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, με τον Γιάννη Ιωαννίδη, κόντρα στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Φυσικά, εκκρεμεί πάντα η μη αναιρεθείσα πρόθεση του Παύλου Παυλίδη, ο οποίος είχε δηλώσει στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού την πρόθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας και ξεκάθαρα απάντησε ότι είναι… καλοδεχούμενη η στήριξη της ΝΔ.

Τέσσερεις «μνηστήρες» για αρχή από τα δεξιά… Μόνο που από τα Ομηρικά έπη έχουμε διδαχθεί ότι όπου υπάρχουν πολλοί μνηστήρες δεν έχει πάντα καλή κατάληξη η ιστορία, όπως επίσης έχουμε δει πολλά ονόματα να «καίγονται» με το που κυκλοφορούν…

Τώρα, αν είναι κάποιος «Οδυσσέας» που θα ανατρέψει την κατάσταση ή αν βρεθεί κάποια «Πηνελόπη» που θα κάνει «γυριστή» με τον… αργαλειό της, είναι θέμα χρόνου να φανεί…

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή