Δ.Τ.: Την ομάδα της “Δράμας 1986”, αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας το Σάββατο 5/11 στις 6:00 μ.μ., εκτός έδρας, συνεχίζοντας την προσπάθεια της στη κορυφαία κατηγορία χάντμπολ της χώρας “Handball Premier”.

Η ομάδα του Ζαφειράκη, μεταβαίνει στην Δράμα με στόχο τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης, έπειτα από την εξαιρετική της εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκε “στο νήμα” στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο αγώνας του Σαββάτου με την ομάδα της Δράμας θα μεταδοθεί απευθείας από την γηπεδούχο ομάδα. Θα υπάρξει ανακοίνωση του Ζαφειράκη με το link της μετάδοσης. 

Επόμενος εντός έδρας αγώνας για τον Ζαφειράκη στις 12/11, ημέρα Σάββατο, στις 18:00, όπου υποδέχεται την ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, σε έναν αγώνα που αναμένεται ντέρμπι, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάουσας και μας θέλει όλους δίπλα του όπως κάθε φορά!

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή