Όπως είναι γνωστό, το cafe Da manha στην οδό Βενιζέλου 104 στη Βέροια είναι χρόνια μεγάλος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας, στα… εύκολα και στα δύσκολα! 

Ωστόσο, πέρα από την χρηματική χορηγία, το cafe Da manha προχώρησε και σε μία ακόμη χορηγία, διαθέτοντας μεγάλο αριθμό επαναχρησιμοποιούμενων ποτηριών στην ομάδα, στο πλαίσιο της σχετικής υπηρεσίας που παρέχει το κατάστημα και οι κάτοχοι των ποτηριών αυτών έχουν τα εξής προνόμια:

1) Προστατεύουν το περιβάλλον

2) Πίνουν τον καλύτερο καφέ της πόλης στο ποτήρι τους

3) Έχουν 20 λεπτά έκπτωση στον καφέ τους!

Τα μέλη της ομάδας ευχαρίστησαν το cafe Da manha για την ευγενική χειρονομία, πέρα βεβαίως από την γενικότερη στήριξη που παρέχει στην ομάδα με τις ετήσιες χορηγίες. 

Όσοι θέλουν, λοιπόν, να έχουν τον καλύτερο καφέ της πόλης στο δικό τους ποτήρι Da manha, σε καλύτερη τιμή, δεν έχουν παρά να το προμηθευτούν από το κατάστημα. Έτσι, όποτε πάνε για καφέ, οι υπάλληλοι του καφέ το πλένουν και το επιστρέφουν γεμάτο με τον αγαπημένο τους καφέ και με έκπτωση! 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή