Το πρόγραμμα Career Crafting προσκαλεί παιδιά Γυμνασίου να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα με στόχο το σχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, μέσα από πέντε καινοτόμα εργαστήρια με βιωματικές δραστηριότητες.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να γνωρίσουν έννοιες όπως ανάληψη ηγεσίας, η αυτοαποτελεσματικότητα, η ψυχολογική αυτογνωσία και οι μεταβιβάσιμες δεξιότητες.

Συνολικά στη Βέροια 12 μαθητές θα παρακολουθήσουν 5 εργαστήρια, ένα δια ζώσης διάρκειας 5 ωρών και 4 διαδικτυακά διάρκειας 2,5 ωρών το καθένα.  Θα προηγηθεί kick-off event όπου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τους facilitators και εκπροσώπους των φορέων.  Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση και των 5 εργαστηρίων.

To πρόγραμμα διοργανώνει η Eduact σε συνεργασία με τις Αμερικανικές Γωνιές Veria Tech Lab & Xanthi Tech Lab, και με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

(δελτίο Τύπου)
 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή