Ανακοίνωση από τη Μητρόπολη Βέροιας: Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας δείχνοντας ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα στο πρώτο κύτταρο της κοινωνίας, την οικογένεια, ξεκινά και πάλι τη λειτουργία της «Σχολής νέων γονέων και ζευγαριών» ενημερώνοντας και στηρίζοντας τους γονείς αλλά και τους μελλοντικούς γονείς στον καθημερινό τους αγώνα.

Οι συναντήσεις της «Σχολής νέων γονέων και ζευγαριών» θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος), τηρουμένων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων προστασίας.

Στις συναντήσεις θα ομιλούν καταξιωμένοι επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, καθηγητές, κληρικοί και παιδαγωγοί, οι οποίοι θα αναπτύσσουν θέματα σχετικά με τα προβλήματα της σύγχρονης οικογένειας και θα απαντούν στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων θα τελέσει Αγιασμό και θα πραγματοποιήσει την πρώτη ομιλία με θέμα: «Για μία ευλογημένη Οικογένεια».

Είσοδος Ελεύθερη

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή