Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού διοργανώνει ο Δ. Βέροιας την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην Αντωνειάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

Πρόγραμμα ομιλιών

«Φωτίζοντας το μονοπάτι της πρόληψης». 

Βασιλική Καραδήμου, Ακτινοδιαγνώστρια, μέλος διοικούσας επιτροπής παραρτήματος Βέροιας στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία .

«Μείωση κινδύνου καρκίνου του μαστού. Υγιεινός τρόπος ζωής ή γονιδιακός έλεγχος». 

Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους, Μαιευτήρας – γυναικολόγος, Πρόεδρος παραρτήματος Βέροιας στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. 

«Καρκίνος του μαστού: γιατί η χημειοθεραπεία και τα συναισθήματα είναι «αδέλφια….»

Δρ. Ειρήνη Αναγνώστου – Κελεπούρη, Εξελικτική και Σχολική Ψυχολόγος . 

 

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη.

Η εκδήλωση υλοποιείται από το Δήμο Βέροιας, το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Βέροιας, την Κοινωφελή Επιχείρηση ΚΕΠΑ, τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Παράρτημα Βέροιας) και τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων για την πρόληψη του Καρκίνου του μαστού.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή