Αρχική Ροή Ειδήσεων “Ροζ” το Δημαρχείο Βέροιας την Πέμπτη (27/10) στο πλαίσιο δράση ενάντια στον...

“Ροζ” το Δημαρχείο Βέροιας την Πέμπτη (27/10) στο πλαίσιο δράση ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, καθώς στην Ελλάδα αναφέρονται 7.772 περίπου νέες περιπτώσεις το χρόνο, ενώ υπολογίζεται ότι 1 στις 7 γυναίκες παγκοσμίως θα παρουσιάσει καρκίνο μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο σε γυναίκες.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ είναι το κλειδί, αφού, οι μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας έχουν εξελιχθεί τόσο, ώστε να είναι δυνατή η διάγνωση της νόσου σε πρώιμο στάδιο, τότε που μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού ο Δήμος Βέροιας, το ΚΕΠ Υγείας, ο Σύλλογος καρκινοπαθών «Άγιος Παρθένιος», ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας και η Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Βέροιας) συνδιοργανώνουν δράση σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Συγκεκριμένα, το Δημαρχείο της Βέροιας θα φωταγωγηθεί σε “ροζ χρώμα” την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, στις 7:30 μ.μ., με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για το θέμα.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή