Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης 25 Οκτωβρίου 2022 ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε τρία άτομα και σκότωσε 15χρονη στο Παλαιοχώρι Αλεξάνδρειας το βράδυ της Παρασκευής (21/10/2022).

Ο 28χρονος δράστης παρουσιάστηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, στη Βέροια, συνοδεία του δικηγόρου του και ανέφερε πως αυτός ήταν ο επί 48 ώρες (στο πλαίσιο του αυτοφώρου) καταζητούμενος για το δυστύχημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου και 

φέρεται  να παρουσίασε έγγραφα για τη νομιμότητα της κίνησης του οχήματός του.

Για την εξέλιξη φυσικά ενημερώθηκε η Εισαγγελία Βέροιας και αναμένονται από εκεί πλέον οι περεταίρω ενέργειες. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος οδηγός, Ρομά και συγγενείς των θυμάτων του, παρέσυρε τρία άτομα με το αυτοκίνητό του, μια 15χρονη που σκοτώθηκε στο σημείο, την 11χρονη αδερφή της που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και την 37χρονη μητέρα της, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Βέροιας. Μετά την παράσυρση ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημά του σε χωράφι, όπου έπεσε μετά την εκτροπή του, και κρυβόταν για περισσότερα από τρία 24ωρα. 

Εν τω μεταξύ, έχουν ληφθεί ειδικά μέτρα ασφαλείας στην περιοχή από την Αστυνομία, καθώς δράστης και θύματα ήταν συγγενείς και υπάρχει φόβος για αντίποινα και βεντέτα, ειδικά μετά τις πληροφορίες για πυροβολισμό με καραμπίνα στην οικία του 28χρονου από άγνωστο. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή