Αρχική Ροή Ειδήσεων Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης των αιθουσών διδασκαλίας και των γραφείων του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών».   

Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Γιώργο Τριανταφύλλου επισκέφθηκαν την Δευτέρα (25.10.2022) τον αναβαθμισμένο χώρο. 

 

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στις αίθουσες του κτιρίου είναι εργασίες ελαιοχρωματισμού, αλλαγή δαπέδων, τοποθέτηση καινούργιων μοκετών, πλακιδίων κ.ά. 

«Προχωράμε με σταθερά βήματα στην αναβάθμιση και συντήρηση των κτιρίων του Δήμου μας. Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας «Εστία Μουσών» ακολουθεί τις υψηλότερες προδιαγραφές που ισχύουν στην ωδειακή και πολιτιστική εκπαίδευση στη χώρα μας. Εδώ και δεκαετίες είναι ένας από τους πιο σημαντικούς «ζωντανούς» οργανισμούς στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του Δήμου μας και μετά από την πρόσφατη ανακαίνιση, παραδίδουμε τους χώρους του πλήρως ανακαινισμένους και καλαίσθητους για να υποδεχτούν μαθητές, καθηγητές και εργαζόμενους» επεσήμανε ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή