Με άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Βέροιας Βασίλη Παπαδόπουλου, αποκρύνθηκε το περίπτερο που βρισκόταν επί της οδού Μητροπόλεως στη Βέροια, απέναντι από το Δημαρχείο. 

Δημοτικοί υπάλληλοι, με την συνδρομή συνεργείου ιδιώτη που συνέδραμε εθελοντικά, σήκωσαν το περίπτερο, έσπασαν το τσιμέντο που υπήρχε και απομακρύνεται το κουβούκλιο. 

Παράλληλα, δύο άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας συνέδραμαν στην ρύθμιση της κυκλοφορίας, οπότε η όλη διαδικασία έγινε χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στο κέντρο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες έγιναν με ένα μικρό και ευέλικτο σκαπτικό μηχάνημα, που προμηθεύτηκε πρόσφατα ο Δήμος Βέροιας μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”. 

Τέλος, όπως ανέφερε στο InVeria.gr ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, στο σημείο του περιπτέρου και λίγα μέτρα παρακάτω θα φυτευτούν δύο δέντρα, που θα συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής. 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή