Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας ενημερώνει ότι οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα γίνουν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Ώρα 08:00 Εωθινό. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες.

Ώρα 08:00 Έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης

Ώρα 10:30 Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Απόδοση τιμών από τη Φιλαρμονική και τον Στρατό. Εντός του Ναού θα παραστεί αντιπροσωπεία των Σχολείων και Πολιτιστικών Συλλόγων με την Σημαία.

Ώρα 11:30 Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον εκπαιδευτικό του 9ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας κ. Θεόδωρο Αλδάκο. Απόδοση τιμών από τη Φιλαρμονική και τον Στρατό. Ενός λεπτού σιγή υπέρ των πεσόντων και Εθνικός Ύμνος.

Ώρα 12:00 Παρέλαση στο χώρο μπροστά από το Ηρώο της πόλης. Θα προηγείται η Φιλαρμονική. Θα παρελάσουν Ανάπηροι και Τραυματίες πολέμου, ο έχων το Γενικό Πρόσταγμα, Πολιτιστικά Σωματεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ, Οδηγοί, Στρατός. Της παρελάσεως θα ηγηθεί o Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 1ου-2ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, κ. Κων/νος Χατζηστυλλής.

Ώρα 20:00 Υποστολή της σημαίας από τμήμα του Στρατού.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και  ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών από το πρωί της 25ης μέχρι το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου και φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών ως και της πόλης κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2022.

Στην Τοπική Κοινότητα Στενημάχου θα γίνει Δοξολογία και θ’ ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και παρέλαση μαθητών.

Στην Τοπική Κοινότητα Ροδοχωρίου θα γίνει Δοξολογία και θ’ ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΕΜΙΩΝ

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου 2022, τις ώρες από 07:30 έως 12:00, Δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση μαθητών θα γίνουν:

Στην Τοπική Κοινότητα Κοπανού

Στην Τοπική Κοινότητα Επισκοπής

Στην Τοπική Κοινότητα Λευκαδίων

Στην Τοπική Κοινότητα Μαρίνας

Στην Τοπική Κοινότητα Μονοσπίτων

Στην Τοπική Κοινότητα Χαρίεσσας

Αναλυτικό Πρόγραμμα και πληροφορίες στις Τοπικές Κοινότητες.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου 2022, στις Τοπικές Κοινότητες Αγγελοχωρίου, Πολυπλατάνου και Ζερβοχωρίου (Άνω Ζερβοχώρι, Παλαιό Ζερβοχώρι και Αρχάγγελο) το πρόγραμμα είναι το παρακάτω:

-Ώρα 7.30 π.μ. θα σημάνουν οι καμπάνες των Ιερών Ναών των οικισμών της Δ.Ε. Ειρηνούπολης

-Ωρα 10.15 π.μ. προσέλευση επισήμων και αντιπροσωπειών των σχολείων με τις σημαίες.

-Ώρα 10.30 π.μ. Επίσημη δοξολογία στους  Ιερούς  Ναούς  της Δημοτικής Ενότητας.

-Ώρα 10.45 π.μ. Τρισάγιο και κατάθεση Στεφάνων στα  Ηρώα των Τοπικών Κοινοτήτων.

-Ώρα 11.15 π.μ. παρέλαση στις  κεντρικές οδούς των Τοπικών Κοινοτήτων από τους μαθητές και τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Αναλυτικό Πρόγραμμα και πληροφορίες στις Τοπικές Κοινότητες.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή