Δ.Τ.: Παρά την ήττα με σκορ 25-23, η παιδική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά δείγματα σε φιλικό αγώνα που έδωσε στο Μοναστήρι (Bitola) της γειτονικής χώρας της Π.Γ.Δ.Μ.

Η ομάδα του συλλόγου της πόλης μας, αγωνίστηκε πολύ μαχητικά απέναντι στη γηπεδούχο RK “Eurofarm” Pelister, με μια εμφάνιση που δίνει σε όλους υψηλές προσδοκίες για το φετινό πρωτάθλημα Παίδων. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους αθλητές του Ζαφειράκη καθώς αναμετρήθηκαν με μια ομάδα που πανευρωπαϊκά αναγνωρίζεται για τις επιτυχίες της και την συνολική πορεία του συλλόγου που ξεχωρίζει σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο έμπειρος Ναουσαίος τεχνικός του Ζαφειράκη (και ομοσπονδιακός προπονητής) κ. Χρήστος Δεληχρήστος , που μετέβη με την ομάδα του στο Μοναστήρι (Bitola), σήμερα Κυριακή 16/10, είχε την ευκαιρία να εξάγει πολλά συμπεράσματα και να δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά αμυντικά και επιθετικά σχήματα.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του αθλητή μας Σεραφείμ Ιωάννη, ο οποίος υπέστη κάταγμα του μεσαίου δακτύλου στο δεξί του χέρι. 

Αξίζει να αναφερθεί πως η φετινή ομάδα Παίδων του Ζαφειράκη, αποτελεί μια σύμπραξη με την γειτονική ομάδα του Αερωπού Έδεσσας και απαρτίζεται από αθλητές και από τις δύο πόλεις (καθώς και δύο από τη πόλη της Φλώρινας).

Σε ανακοίνωση του το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη γηπεδούχο ομάδα RK Pelister Bitola για την εξαιρετική φιλοξενία στο Μοναστήρι (Bitola).

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή