Δ.Τ.: Μετά τη Νάουσα, όπου βρέθηκε την προηγούμενη Τρίτη για συναντήσεις με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς και επισκέψεις και την Κυριακή, για να παρακολουθήσει την 2η μέρα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου του Δήμου, ο Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», συνεχίζει, την περιοδεία του στην περιφερειακή ενότητας Ημαθίας. 

Ειδικότερα την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, θα επισκεφτεί την Βέροια με κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη στις 9:30 π.μ. θα συναντηθεί στο Επιμελητήριο Ημαθίας με τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Μπίκα και στη συνέχεια, στις 11:00 π.μ. θα επισκεφθεί την βιομηχανία παγωτού Plaza Ice Cream Αφοι Μαυρίδη και στις 1:00 μ.μ. το Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με στελέχη και φίλους και το απόγευμα, στις 5:00 μ.μ. επίσκεψη στο σωματείο «Πρωτοβουλία για το Παιδί» και, ακολούθως, στις 6:30 μ.μ. θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αθηνά Τσιπουρίδου.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή