Μέχρι και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, παρατείνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την διάθεση των ξερών, κατακείμενων δένδρων και υπολειμμάτων υλοτομιών. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση skodra@naoussa.gr 

Επισημαίνεται ότι η διάθεση των υπολειμμάτων των υλοτομιών από το δημοτικό δάσος Νάουσας θα διατεθεί σύμφωνα με μοριοδότηση (εισοδηματικά κριτήρια, προστατευμένα τέκνα, άνεργοι κλπ).

Επισημαίνεται ότι εξαιρούνται οι δημότες που έλαβαν μερίδα ξυλείας από την προηγούμενη διαδικασία διάθεσης καυσοξύλων από το δημοτικό δάσος Νάουσας.

Επίσης, εξαιρούνται τα μέλη δασικών συνεταιρισμών, καθώς και οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών δασών και οι κάτοικοι τοπικών κοινοτήτων που λαμβάνουν μερίδα συνιδιόκτητου δάσους.

Επειδή τα καυσόξυλα αυτά προορίζονται αποκλειστικά για την κάλυψη ατομικών αναγκών, απαγορεύεται η διάθεσή τους σε τρίτους ή στο εμπόριο. Για το σκοπό αυτό η Δασική Υπηρεσία του Δήμου θα ενεργεί σχετικούς έλεγχους και οι παραβάτες θα διώκονται ποινικά, αλλά και με διοικητικό πρόστιμο.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: 

α) αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, 

β) φωτοτυπία ταυτότητας, 

γ) εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης φορολογικού έτους 2021, 

δ) βεβαίωση ανεργίας.

Διευκρινίσεις για την μοριοδότηση των δικαιούχων και την διαδικασία αναφέρονται αναλυτικά στον ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας στον ακόλουθο σύνδεσμο  naoussa.gr

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή