Από το Σύλλογο καρκινοπαθών Άγιος Παρθένιος: Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Οκτώβριος έχει χαρακτηριστεί ως ο παγκόσμιος μήνας πρόληψης καρκίνου του μαστού.

Ο Σύλλογός μας, κάθε χρόνο σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας, την ΚΕΠΑ και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, διοργανώνει δράσεις και ημερίδες για την ενημέρωση του κοινού.

Μετά από δύο χρόνια αδράνειας λόγω μέτρων covid-19, είμαστε και πάλι στην ευχάριστη θέση να οργανώσουμε τις δράσεις μας.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου με τον στολισμό των εξωτερικών χώρων του γραφείου μας, με ροζ κορδέλες και μπαλόνια καθώς και την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για τον Καρκίνο του μαστού και την πρόληψη.

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, στολίσαμε τον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου μας.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, δίνουμε ραντεβού στην αυλή του Δημαρχείου μας για τον 5ο περίπατο ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

“ΠΕΡΠΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ μεταφέρω το μήνυμα της πρόληψης”

Όλοι μαζί ενώνουμε τις φωνές μας για να περάσουμε το σημαντικό μήνυμα της πρόληψης και ότι σ’ αυτήν την μάχη μόνος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κανείς!!!

Σας προσκαλούμε να ενώσετε τις φωνές σας μαζί μας και να παρευρεθείτε στο πλευρό μας.

“Ελάτε να περπατήσουμε μαζί για τη ζωή”

Μαζί μας τα “παιδιά της Άνοιξης”, τα παιδιά του “ΚΕΜΑΕΔ” Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας, το “ΜΑμΑ” Μέριμνα ατόμων με αυτισμό-κδαπ, ο Δήμος Βέροιας, ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, φορείς και πολίτες της πόλης μας.

Εκκίνηση: πλατεία Δημαρχείου ώρα 11.00πμ

Τερματισμός: μπροστά στο Δημαρχείο, όπου τα παιδιά θα ελευθερώσουν τα μπαλόνια τους, στέλνοντας παντού το μήνυμα της πρόληψης.

Σας περιμένουμε όλους!!!

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή