Η πρώτη ποιητική συλλογή του Βεροιώτη Δημοσιογράφου Λάζαρου Θ. Λαζάρου, που ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας. 
Ο Λάζαρος Θ. Λαζάρου

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο Πρόεδρος Εκδοτών Βορείου Ελλάδος Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, ενώ στο τέλος χαιρέτισε και ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. 

 

Για την ποιητική συλλογή με τίτλο «Μαύρο, μελί και στάρι…» μίλησαν ο βουλευτής της ΝΔ και  ξάδελφος του ποιητή Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Δημήτρης Πυρινός και ο Στέφανος Τανιμανίδης, Επίτιμος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων. 

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ηθοποιός – Σκηνοθέτης Νέλλυ Δελή απήγγειλε ποιήματα από το βιβλίο, ενώ παρουσιάστηκαν και μελοποιημένα ποιήματα από τον Δημήτρη Κύρτσο, Μουσικοσυνθέτη – Τραγουδιστή (Μπουζούκι – Κιθάρα) και τον Σωτήρη Φωτόπουλο, Μουσικό (Συνθεσάιζερ).

Την εκδήλωση συντόνισε και μίλησε ο Βεροιώτης Δημοσιογράφος Χρήστος Μπλατσιώτης. Μάλιστα, ο  συνάδελφος Χρήστος Μπλατσιώτης ήταν αυτός που είχε την ευγενική καλοσύνη να χαιρετίσει και τους παρόντες δημοσιογράφους από τα τοπικά ΜΜΕ, σημειώνοντας πως χάρη σε αυτούς οι εκδηλώσεις σαν και αυτή της Δευτέρας γίνονται γνωστές στο ευρύ κοινό και αυτό πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή