Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη του τμήματος ενηλίκων αρχαρίων ποντιακών χορών,  την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 7μμ..

Η  διατήρηση  και  η ανάδειξη  της   πολιτιστικής μας  κληρονομιάς και η  ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στα  θέματα  του  πολιτισμού, της  ιστορίας και της  γνήσιας ποντιακής παράδοσης στο χορό και  τη  μουσική είναι καθημερινό μας έργο.

Η νέα χρονιά έναρξης όλων των τμημάτων ξεκίνησε και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στα μέλη του συλλόγου μας, θα λειτουργήσουμε με συνέπεια όπως καθορίζουν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, για την ασφάλεια όλων μας.

Τονίζεται ότι συναισθανόμενοι τη δύσκολη συγκυρία στα οικονομικά όλων των οικογενειών τα δίδακτρα σε όλα τα τμήματα είναι ιδιαίτερα χαμηλά. Η παρακολούθηση των μαθημάτων σε όλα τα χορευτικά τμήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις  πολύτεκνες οικογένειες και τα ΑΜΕΑ.

Χοροδιδάσκαλος θα είναι ο μοναδικός Χαράλαμπος(Μπάμπης) Καπουρτίδης και όπως σε όλα τα τμήματα η μουσική θα είναι ζωντανή, από τους οργανοπαίκτες του συλλόγου.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από τις 18.45 μέχρι 20.00 στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης, στο Πανόραμα( Λ. Πορφύρα 1) Βέροιας. Τηλ. επικοινωνίας  για περισσότερες πληροφορίες: 6983503676.

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά…

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τουμπουλίδης Νικόλαος

Η Γ. Γραμματέας

Τογκουσίδου Ευαγγελία

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή