Αρχική Ροή Ειδήσεων Ημερίδα με θέμα «Διασφάλιση της Αποτελεσματικής Λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης...

Ημερίδα με θέμα «Διασφάλιση της Αποτελεσματικής Λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας» (19/10)

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Διασφάλιση της Αποτελεσματικής Λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας». 

Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των Διευθυντών/-ριών και Υποδιευθυντών/-ριών, των σχολείων της Διεύθυνσης για το πλαίσιο αποτελεσματικής λειτουργίας των σχολείων. 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 από τις 10:00 έως τις 14:00, στην Αίθουσα Θεάτρου της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, Αντωνίου Αντωνιάδη 19, Βέροια.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή