Δ.Τ. από το Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Τάσο Μπαρτζώκα: Ικανοποιημένος είναι ο Τάσος Μπαρτζώκας από την ενημέρωσή του, από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, κ. Π. Γκυρίνη, σχετικά με το νέο αρδευτικό αγωγό στη Μελίκη, ο οποίος είναι προς δημοπράτηση και ξεκινάει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η μελέτη του αρδευτικού αγωγού, έργου «ανάσα» για τους καλλιεργητές της ευρύτερης περιοχής, βρίσκεται σε τελικό στάδιο ολοκλήρωσης, γεγονός που θα σημάνει και την επίσημη έναρξη κατασκευής του έργου. 

Ο Βουλευτής, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των διαδικασιών και του χρονοδιαγράμματος, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι θα παρέμβει όσο χρειάζεται για να εξασφαλίσει περαιτέρω χρηματοδότηση εάν χρειάζεται, προκειμένου να κατασκευαστεί ένας σύγχρονος αγωγός, που θα καλύπτει πλήρως και λειτουργικά, τις αρδευτικές ανάγκες των καλλιεργητών.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας, πιστεύοντας ότι η εξυπηρέτηση του πολίτη διέρχεται από τους υπαλλήλους των δημοσίων υπηρεσιών, περιηγήθηκε σχεδόν σε όλες τις Υπηρεσίες του Δημαρχείου, αλλά και του και  ευρύτερου Δήμου, συζητώντας με τα στελέχη τους για το πώς εφαρμόζεται το κυβερνητικό έργο και οι μεταρρυθμίσεις, αλλά κυρίως για το καθημερινό αποτύπωμά τους, στην καθημερινότητα του πολίτη και τους τρόπους βελτίωσης της, μέσα από τη διοικητική πρακτική.

Ειδικότερα, ο Τάσος Μπαρτζώκας βρέθηκε στη Διεύθυνση Πολεοδομίας,  περιηγήθηκε στα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής συζητώντας τα επίμαχα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα, ξεναγήθηκε στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, ενώ επισκέφτηκε και το ΓΕΦ Αλεξάνδρειας, τον ΟΑΕΔ, το ΚΕΠΠΥΕΛ και τα ΚΕΠ Αλεξάνδρειας. Όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στο Βουλευτή, θα συζητηθούν στο ανώτερο επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας, για να αναβαθμιστεί η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Κοινή συνισταμένη των πυκνών και εντατικοποιημένων επισκέψεων του Βουλευτή, στις δημόσιες υπηρεσίες και τους ανθρώπους που τις στελεχώνουν, είναι η μέριμνα και το ενδιαφέρον του για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή