Αρχική Ροή Ειδήσεων Μαθήματα νταουλιού στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Μαθήματα νταουλιού στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας: Η διάσωση και διάδοση της μουσικής παιδείας του Πόντου περνάει από την  Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, όπου δημιουργήσαμε την κατάλληλη υποδομή για την εκμάθηση των ποντιακών παραδοσιακών μουσικών οργάνων μεταξύ των οποίων ξεχωριστή θέση κατέχει και το νταούλι (ταούλ).

Ο μοναδικός Ουσταπασίδης Δημήτριος θα είναι και φέτος ο δάσκαλος της λέσχης μας. Τα μαθήματα θα γίνονται κατόπιν προγραμματισμού στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Πνευματικού Πολιτιστικού   Κέντρου  στο  Πανόραμα, με όλα τα προβλεπόμενα και αναγκαία υγειονομικά  μέτρα. 

Για εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Λέσχης, Κυριακή – Πέμπτη, ώρες,   17:00-21:00 στο  τηλ. 23310 72060  και  στο  τηλ. 6983503676.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή