Αρχική Ροή Ειδήσεων Μαθήματα Αγγείου και Χειλίαβριν στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Μαθήματα Αγγείου και Χειλίαβριν στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας: Στο πλαίσιο της διάσωσης και διάδοσης της μουσικής παιδείας του Πόντου, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας δημιούργησε την κατάλληλη υποδομή για την εκμάθηση των ποντιακών παραδοσιακών μουσικών οργάνων του Αγγείου(Τουλούμ) και του Χειλίαβριν (Γαβάλ ή φλογέρα).

Ο εξαιρετικός και μοναδικός γνώστης των παραπάνω οργάνων Βασίλης Φολίνας θα είναι και φέτος ο δάσκαλος της λέσχης μας. Τα μαθήματα θα γίνονται  κατόπιν προγραμματισμού με το δάσκαλο στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Πνευματικού Πολιτιστικού  Κέντρου στο Πανόραμα, με όλα τα προβλεπόμενα και αναγκαία υγειονομικά  μέτρα. 

Για εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Λέσχης, Κυριακή – Πέμπτη, ώρες, 17:00-21:00 στο τηλ. 23310 72060  και  στο τηλ. 6983503676.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή