Από μία παρέα που έχει πάθος με τις μηχανές enduro ξεκίνησε η σκέψη για την διοργάνωση μιας φιλικής βόλτας με ανωμάλου δρόμου μηχανές στο Βέρμιο, συνολικής διαδρομής 70 χλμ, αλλά κανείς δεν περίμενε το τελικό αποτέλεσμα!
Όπως γράψαμε (δείτε εδώ) την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 το Εργοχώρι Βέροιας γέμισε εκατοντάδες μηχανές enduro, οι αναβάτες των οποίων ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο γεγονός!

Για αυτό το θέμα, ο επιχειρηματίας και… εντουράς Γιώργος Αργ. Στογιάννος μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή “Λαϊκά και Αιρετικά” του ΑΚΟΥ 996, με τους Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μιχ. Πατσίκα (εφ. “Λαός”).  για την 1η Βόλτα Enduro στο Βέρμιο!

Ο κ. Στογιάννος, αναφέρθηκε στο εγχείρημα, το οποίο ξεκίνησε ως μια «χαλαρή» διοργάνωση και κατέληξε να έχει περισσότερες από 500 συμμετοχές από κάθε γωνιά της ηπειρωτικής Ελλάδας, με διοργανωτές της «Βόλτας Enduro Βερμίου» την (άτυπη) Λέσχη Μοτοσικλετιστών Πατρίδας (ΛΕ.ΜΟ.ΠΑ.) και τον Σύλλογο Εργοχωρίου, ο οποίος είχε την όλη διοργάνωση, συνέδραμε το νομικό πρόσωπο ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας και η Τροχαία Βέροιας, ενώ τα έσοδα προορίζονται για την «Πρωτοβουλία για το Παιδί». 

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Στογιάννος, η φετινή διοργάνωση ήταν μόνο η αρχή! Τα επόμενα χρόνια θα γίνουν ακόμα περισσότερα στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις, που θα πλαισιώνουν το γεγονός!

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Γιώργου Στογιάννου:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή