Αρχική Ροή Ειδήσεων Κυκλοφορεί η ψηφιακή εφημερίδα InVeria (Κυριακή 02/10/2022)

Κυκλοφορεί η ψηφιακή εφημερίδα InVeria (Κυριακή 02/10/2022)

Σας καλωσορίζουμε στο 28ο φύλλο της ψηφιακής εφημερίδας InVeria, της πρώτης ψηφιακής εφημερίδας της Ημαθίας που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή πρωί, με δυνατότητα να έρχεται στο e-mail σας ή online μέσα από το www.inveria.gr!

Στο σημερινό κύριο θέμα φιλοξενείται η κραυγή αγωνίας εκατοντάδων μαθητών, γονιών και κατοίκων του Εργοχωρίου Βέροιας, οι οποίοι βιώνουν απίστευτες καταστάσεις και νιώθουν ανυπεράσπιστοι από την συμπεριφορά ανήλικων Ρομά, οι οποίοι τρομοκρατούν και επιτίθενται σε ανυπεράσπιστους μαθητές. 

Στα υπόλοιπα θέματα διαβάστε θέματα επικαιρότητας, άρθρα και απόψεις των συνεργατών μας, ένα αφιέρωμα στα 12 χρόνια από τα γενέθλια του InVeria.gr, τις ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε, τη νέα στήλη της ψυχολόγου Μαρίας Σκοτίδα, την φωτογραφία της εβδομάδας, τις προσφορές του ΜΑΖΙ Μάρκετ και, φυσικά, την στήλη «ex-Αιρετικά» στην τελευταία σελίδα. 

Καλή σας ανάγνωση!

Διαβάστε την εφημερίδα και εδώ:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή