Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαδόπουλος μίλησε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην εκπομπή “Λαϊκά και Αιρετικά” του ΑΚΟΥ 99.6, με αφορμή τις κατασκευές που γίνονται γύρω από τους κάδους απορριμμάτων – ανακύκλωσης. 

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στο Νίκο Βουδούρη (εκτάκτως χωρίς τον Ζ.Μ. Πατσίκα) αναφέρθηκε στους λόγους που ξεκίνησε το “ντύσιμο” των κάδων με ειδικές κατασκευές, σημείωσε ότι είναι σε φάση αναζήτησης της καλύτερης μεθόδου και όταν καταλήξουν, θα φέρουν το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα ζητηθούν προσφορές κλπ. 

Άλλωστε, απώτερος στόχος είναι η δημιουργία “πράσινων γωνιών” από το 2023, όπου θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων, με την προσθήκη και των καφέ κάδων, ειδικά βιοδιασπώμενα απορρίμματα. 

Ο αντιδήμαρχος ωστόσο αναφέρθηκε και σε συμπολίτες μας που έχουν την κριτική… εύκολη και μάλιστα με ειρωνικό ύφος. Όπως είπε, είναι συγκεκριμένοι και σε κάθε τι που πάει να γίνει εκφράζουν με ανάλογο ύφος τα πικρόχολα σχόλιά τους. 

Επίσης, απάντησε γιατί δεν γίνεται προσπάθεια υπογειοποίησης των κάδων, ενώ σχολίασε το θέμα που έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τετάρτη, σχετικά με πρόστιμα που επιβλήθηκαν από το Α.Τ. Βέροιας για αφίσες σε βάρος πολιτικού κόμματος, δημοτικής επιχείρησης και δύο ιδιωτών. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή