Αρχική Ροή Ειδήσεων Στην 6η θέση το “Εν Σώματι Υγιεί” στον Πίνακα Κατάταξης Σωματείων Στίβου...

Στην 6η θέση το “Εν Σώματι Υγιεί” στον Πίνακα Κατάταξης Σωματείων Στίβου ΑμεΑ για το 2022

Εκδόθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, τα επίσημα αποτελέσματα και ο πίνακας κατάταξης των σωματείων που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2022, το οποίο είχε διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης το τριήμερο 8-10 Ιουλίου. 

Στον πίνακα αυτόν, το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας φιγουράρει στην εξαιρετικά τιμητική 6η θέση σε σύνολο 47 αθλητικών σωματείων ΑμεΑ από όλη τη χώρα. 

Η κατάταξη έγινε με βάση τον αριθμό των χρυσών μεταλλίων και το “Εν Σώματι Υγιεί” με 11 χρυσά σε σύνολο 16 μεταλλίων (και 8 πανελλήνιων ρεκόρ) που κατέκτησε κατετάγη στην 6η θέση, η οποία του δίνει και τον τίτλο του δεύτερου καλύτερου επαρχιακού σωματείου Στίβου ΑμεΑ για το 2022. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία του σωματείου, που έρχεται να επιβεβαιώσει την αυξανόμενη ανοδική πορεία και δυναμική του. 

Όπως εύστοχα έχει αναφερθεί, το “Εν Σώματι Υγιεί”, λειτουργεί με πολύ υψηλά στάνταρ και φιλοσοφία εφάμιλλη με μεγάλα αθλητικά κλαμπ του εξωτερικού.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή