Δ.Τ. από το Δήμο Νάουσας για τις συναντήσεις του Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα: Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιο Γεωργαντά, παρουσία του Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρο Τσαβδαρίδη, συναντήθηκαν την Τετάρτη (28.09.2022) στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Παύλος Αδαμίδης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του ΥΠΑΑΤ, με έμφαση στην αξιοποίηση προγραμμάτων για την βελτίωση των εγγειοβελτιωτικών – αρδευτικών έργων. 

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά

Θέματα αξιοποίησης της ορεινής ζώνης του Δήμου Νάουσας με επίκεντρο την ανάδειξη του ορεινού τουρισμού (Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, ανάδειξη  μονοπατιών κλπ) βρέθηκαν στην  ατζέντα της συνάντησης του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28.09.2022 στην Αθήνα. 

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο

Σημαντικά ζητήματα του Δήμου Νάουσας που άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στην Αθήνα, την Τετάρτη (28.09.2022), με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, ο Δήμαρχος Νάουσας  Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Παύλο Αδαμίδη.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή