Μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια το Νοσοκομείο Βέροιας υποδέχεται και πάλι ειδικευόμενους γιατρούς Αναισθησιολογίας! Καλωσορίζουμε τις γιατρούς κ.Κηριμκηρίδου Άννα-Μαρία και κ.Πίτσιλλου Ισμήνη που ανέλαβαν ήδη καθήκοντα“.

Με τα παραπάνω λόγια συνόδευσε την σχετική φωτογραφία ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας Ηλίας Πλιόγκας το γεγονός ότι για πρώτη φορά από το 2010 στο Νοσοκομείο της πόλης ανέλαβαν ειδικευμένοι γιατροί Αναισθησιολογίας! 

Πρόκειται για μία ειδικότητα που πολλές φορές μας απασχόλησε (και απασχολεί) λόγω των συχνών ελλείψεων που παρατηρούνται σε αυτή, οπότε σίγουρα η παρουσία των δύο νέων γιατρών θα λύσει σοβαρά θέματα.

Μάλιστα, μία από τις γιατρούς που ανέλαβαν, η Άννα – Μαρία Κηριμκηρίδου, είναι “δικό μας κορίτσι”, κόρη της νηπιαγωγού του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας Μαρίας Αυγέρη και του προϊστάμενου Καθαριότητας του Δ. Βέροιας, Ιορδάνη Κηριμκιρίδη. Η δεύτερη γιατρός, η Ισμήνη Πίτσιλλου, κατάγεται από την Πάφο της Κύπρου!

Καλώς μας ήρθαν οι νέες “γιατρίνες” και… αχρείαστες να είναι!

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή