Στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς θα κτυπήσει η καρδιά του παγκοσμίου para table tennis  αφού για πρώτη φορά στη χώρα μας διοργανωθεί ένα τόσο μεγάλης αξίας τουρνουά, μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. 

Συγκεκριμένα, οι αγώνες του ITTF Fa20 Greek Para Open 2022 θα πραγματοποιηθούν στο Αργοστόλι, στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», και είναι μέρος από το καλεντάρι του Para Table Tennis της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. 

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 155 αθλητές από 30 χώρες. Συνδιοργανωτές του τουρνουά είναι η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Περιφερειακή ενότητα Κεφαλονιάς Ιθάκης, ο Δήμος Αργοστολίου και η ΕΦΟΕΠΑ. Στο τουρνουά θα συμμετέχει και ο διεθνής με την Εθνική Ομάδα ΑμεΑ Μαύρης Λευτέρης στην κατηγορία 6 των ορθίων. 

Ο Μαύρης μετά την εκ νέου άνοδό του στην Παγκόσμια Κατάταξη του αθλήματος (Νο39 πλέον) θα αγωνιστεί στο Ατομικό της κατηγορίας του, αλλά και στο Διπλό Ανδρών (MD14) με συμπαίκτη τον Ολλανδό Paul Van Der Οord, αλλά και στο Διπλό Μικτό (XD14) με συμπαίκτρια την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Καΐπη Μαρία-Ισμήνη του Π.Α.Σ.Κ.Α.. 

Η συμμετοχή του Μαύρη δε θα είναι η μόνη από το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας. Στο Αργοστόλι θα ταξιδέψουν επίσης οι αθλητές από τη Βέροιας Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης και Κάπας Κωνσταντίνος με την ιδιότητα του Διαιτητή, αλλά και ο Τεχνικός Διευθυντής του “Εν Σώματι Υγιεί” και Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος με την ιδιότητα του Υπεύθυνου Αγωνιστικού Χώρου. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή