Αρχική Ροή Ειδήσεων Με αμείωτο ρυθμό οι επισκέψεις του Τάσου Μπαρτζώκα στις Δημόσιες Υπηρεσίες

Με αμείωτο ρυθμό οι επισκέψεις του Τάσου Μπαρτζώκα στις Δημόσιες Υπηρεσίες

Δ.Τ.: Στον Κ.Υ και στον ΕΦΚΑ Αλεξάνδρειας βρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επισκέψεων του, σε όλες τις δημόσιες δομές και υπηρεσίες της Ημαθίας, προκειμένου να βρεθεί από κοντά με τους υπαλλήλους και τους πολίτες, να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να συνδράμει στη λύση τους.

Στο Κ.Υ Αλεξάνδρειας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Ι. Γκιουρτζή και την υγειονομική υπεύθυνη-συντονίστρια του Κ.Υ., κ. Π. Αμπεριάδου και κατέγραψαν από κοινού όλα τα μείζονα ζητήματα. Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να καλυφθεί το σημαντικό κενό του ακτινολόγου στο Κ.Υ, ζητώντας από τον Υπουργό Υγείας, την άμεση κάλυψή του. Δεσμεύτηκε επίσης, να διεκδικήσει καλύτερη κατανομή των ειδικοτήτων ιατρών και πιο τακτικές επισκέψεις τους στο Κ.Υ, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες της Αλεξάνδρειας, χωρίς να επιβαρύνονται με μετακινήσεις στα Γενικά Νοσοκομεία. 

Στον ΕΦΚΑ Αλεξάνδρειας, ο Τάσος Μπαρτζώκας είχε μια εκτενή συζήτηση με τη διευθύντρια, κ. Μ. Παυλίδου και τους Προϊσταμένους των τμημάτων. Εστιάζοντας ιδιαίτερα στο ζήτημα της ταχύτερης απονομής συντάξεων, ο Βουλευτής ανέφερε ότι θα μεσολαβήσει για αρτιότερη στελέχωση με προσωπικό, ενώ εγγυήθηκε ότι θα ζητήσει από τον Υπουργό Εργασίας την παράδοση καινούριων υπολογιστών στην Υπηρεσία.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τα στελέχη και το προσωπικό του ΚΥ και του ΕΦΚΑ,  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ποτέ τόσοι πολλοί δεν χρωστούσαν τόσα πολλά σε τόσους λίγους», αναγνωρίζοντας την αυταπάρνηση του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού κατά την πανδημία, αλλά και την υπευθυνότητα των υπαλλήλων, που έχουν επιταχύνει τους ρυθμούς έκδοσης συντάξεων.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή