Αρχική Ροή Ειδήσεων Υποβολή αιτήσεων μοριοδότησης επαγγελματιών και παραγωγών πωλητών για τη χορήγηση θέσεων στις...

Υποβολή αιτήσεων μοριοδότησης επαγγελματιών και παραγωγών πωλητών για τη χορήγηση θέσεων στις Λαϊκές Αγορές του Δ. Αλεξάνδρειας

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας, παρατείνεται εκ νέου έως και την Παρασκευή 30-09-2022 η προθεσμία των αιτήσεων σε υφιστάμενους αδειούχους πωλητές, που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Δήμου.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες – παραγωγοί πωλητές που δραστηριοποιούνται στην λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας ημέρα Σάββατο, στην λαϊκή αγορά της Μελίκης ημέρα Πέμπτη και στην λαϊκή αγορά του Πλατέος ημέρα Παρασκευή, έως 30 Σεπτεμβρίου 2022 θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση – υπεύθυνη δήλωση με τα εξής δικαιολογητικά:

  • φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Φωτοαντίγραφο της άδειας του πωλητή
  • Φορολογική ενημερότητα

Σας επισημαίνουμε ότι είναι η τελευταία παράταση που δίδεται, επιπλέον όποιος πωλητής δεν λάβει μέρος στην πρόσκληση μοριοδότησης, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην διαδικασία χορήγησης θέσεων στις αγορές που δραστηριοποιείται, σύμφωνα με το Ν.4849/2021 και τις τροποποιήσεις του.

Οι αιτήσεις – υπεύθυνες δηλώσεις μετά των συνημμένων δικαιολογητικών θα υποβάλλονται έως 30/09/2022, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  giannousis@alexandria.gr.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή