Αρχική Ροή Ειδήσεων “Γνωρίζουμε την πόλη μας, περπατώντας”

“Γνωρίζουμε την πόλη μας, περπατώντας”

Από το Δήμο Βέροιας ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί περίπατος και ξενάγηση στο κέντρο της πόλης για δημότες την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:30, Πλ. Δημαρχείου (Αγ. Δημητρίου).

“Περίπατο στις παραδοσιακές συνοικίες της Βέροιας και σε ιστορικά σημεία της πόλης έχουν την ευκαιρία να κάνουν την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου δημότες της Βέροιας. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 μ.μ. και σημείο συγκέντρωσης είναι η Πλατεία Δημαρχείου (Αγ. Δημητρίου).

Με την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή του ιστορικού και λαογράφου κ. Μάκη Δημητράκη, ο Δήμος Βέροιας μας καλεί να «Γνωρίσουμε την πόλη μας, περπατώντας» να ανακαλύψουμε γωνιές και γειτονιές της πόλης και να αντιληφθούμε τη σημασία του περιπάτου για την υγεία και τη διασκέδασή μας. Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Βέροιας, η ξενάγηση στο κέντρο της Βέροιας αποτελεί μια ευκαιρία για να μάθει κανείς καλύτερα την πόλη που ζει και να εντάξει το περπάτημα στην καθημερινή του μετακίνηση.

Κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδα Κινητικότητας μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Βέροιας «Συνδυάζουν και Μετακινούνται» από τις κοινότητες προς το ιστορικό κέντρο της Βέροιας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Γνωρίζουμε την πόλη μας, περπατώντας!».”

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή