Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ με κωδικό πιστοποίησης 2000178 και εγγεγραμμένος φορέας παροχής υπηρεσιών Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο επίσημο Μητρώο(Συ.Ε.Π.)  του ΕΟΠΠΕΠ, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΆΠΟΨΗ, την Εταιρεία Συμβουλευτικής & Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης με διακριτικό τίτλο “ΠΥΞΙΔΑ ΖΩΗΣ”  και την πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού mysep.gr  διοργανώνει το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:

“Εκπαίδευση Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού με χρήση Ψυχομετρικών Εργαλείων” για την ένταξη στο Μητρώο Συμβούλων του ΕΟΠΠΕΠ.

 

 

Η άσκηση του επαγγέλματος του Συμβούλου Σταδιοδρομίας/Επαγγελματικού προσανατολισμού, προϋποθέτει την απαιτούμενη πιστοποιημένη επάρκεια η οποία εξασφαλίζεται μόνο με την ένταξη σε ένα από τα δύο υπομητρώα Συμβούλων σταδιοδρομίας/επαγγελματικού προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ.

Ειδικότερα η ένταξη στο υπομητρώο ΄Β του ΕΟΠΠΕΠ γίνεται μόνο με εξετάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στις εξετάσεις είναι η Βεβαίωση παρακολούθησης ειδικού προγράμματος κατάρτισης στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. 

 

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ως πιστοποιημένος φορέας Συ.Ε.Π, ακολουθεί όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για την διαδικασία πιστοποίησης. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 

Το Πρόγραμμα υλοποιείται με την μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης διάρκειας 300 ωρών και πρακτικής άσκησης διάρκειας 200 ωρών σε αναγνωρισμένους κατ’ εφαρμογή του ν.4111/2013  φορείς Συ.Ε.Π.  

 

Σε ποιους Απευθύνεται:

  • Σε οποιονδήποτε έχει τίτλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • Σε επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου γνώσεις στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Σε όσους εξετάζουν δυνατότητες σταδιοδρομίας σε θέσεις που αφορούν στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας σε Εφήβους, Νέους και Ενήλικες, όπως πτυχιούχους Ψυχολογίας ή Φ.Π.Ψ. με ειδίκευση στην Ψυχολογία ή την Παιδαγωγική, Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών, Παιδαγωγικής, Κοινωνικής Εργασίας, Κοινωνιολογίας, Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Κοινωνικής Διοίκησης, Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, Οικονομικών Επιστημών 
  • Εκπαιδευτικούς και Εκπαιδευτές Ενηλίκων, 
  • Εργαζόμενους σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και Φροντιστήρια

 

Θεματικές Ενότητες:

  • Αρχές Σχεδιασμού και οργάνωσης του πλαισίου παροχής Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας & Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Μεθοδολογία Παροχής Υπηρεσιών Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας & Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Αξιολόγηση- Ανατροφοδότηση Δράσεων Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας & Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Συμβουλευτική & Επαγγελματικός Προσανατολισμός Ειδικών Ομάδων Πληθυσμού

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ

 

Έγγραφές Καθημερινά…

Γραμματειακή υποστήριξη ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αγ.Αντωνίου 30 και Καρατάσου γωνία, Βέροια

τηλ: 2331021061-2331120331

κιν: 6973928402

ώρες επικοινωνίας 08:00- 21:00

fb: ΕΚΕΔΙΜ Βέροιας

 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή