Έκκληση για οικονομική βοήθεια κάνει οικογένεια από την Δημοτική Ενότητα Πλατέως του Δ. Αλεξάνδρειας, καθώς η 2χρονη κόρη τους πάσχει από συγγενή καρδιοπάθεια και υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της. 

Η συγκεκριμένη δημοσίευση γίνεται από το InVeria.gr την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, αφού πρώτα επικοινώνησε μαζί μας το Σωματείο στο οποίο απευθύνθηκε η οικογένεια και αφού μας εστάλησαν έγγραφα που αφορούν στην κατάσταση της υγείας της μικρής. 

Τα στοιχεία του Σωματείου “Παιδική Χαρά”, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δημόσια στο διαδίκτυο, ενώ τα ατομική στοιχεία του παιδιού είναι στη διάθεση του InVeria.gr. 

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ Η ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ 😢

Γι’ αυτό και κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ όσο πιο ΓΡΗΓΟΡΑ γίνεται η μετάβαση σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα για να χειρουργηθεί ‼️Η μικρή Ταξιαρχούλα είναι μόλις 2 χρόνων , κατάγεται από το Πλατύ Ημαθίας και είναι μια μεγάλη ηρωίδα…  Έκανε την πρώτη της επέμβαση μόλις λίγων ημερών … Ο παιδοκαρδιολόγος της μικρής  συνέστησε να γίνει ΑΜΕΣΑ το δεύτερο χειρουργείο της μικρής γιατί υπάρχει κίνδυνος ανακοπής. Η συγκεκριμένη επέμβαση πραγματοποιείται  μόνο σε ιδιωτική κλινική και το κόστος μόνο για την εισαγωγή της μικρής ξεπερνάει τα 15.000€ ‼️ Η μικρή μας φίλη χρειάζεται την στήριξη όλων μας καθώς η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει ένα τέτοιο ποσό. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας , ακόμη και 1€ μπορεί να βοηθήσει! 

ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΥΡΙΟ ΕΣΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ ‼️ 

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:

 

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN: GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC: CRBAGRAA

BRAND’S NAME: 701

ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name 

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.

***

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το InVeria.gr είναι σε επικοινωνία με το Σωματείο “Παιδική Χαρά” και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την εξέλιξη του θέματος. Οι όποιες κοινοποιήσεις παρακαλούμε να γίνονται με το λίνκ της συγκεκριμένης ανάρτησης, καθώς θα γράφονται εδώ οι όποιες εξελίξεις και όχι με αντιγραφή – επικόλληση του κειμένου, για να αποφευχθεί η άσκοπη αναπαραγωγή του στο μέλλον (όπως βλέπουμε πολύ συχνά να γίνεται). 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή