Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο της Βέροιας, προκειμένου η διοίκηση της ΠΑΕ, να το παραδώσει στους φιλάθλους της ομάδας σε αξιοπρεπή κατάσταση, τόσο στο πέταλο στο ρολόι, όσο και στην θύρα 4.

Απομακρύνθηκαν οι κάδοι με τα σκουπίδια, οι στίβες από άμμο, τα διάφορα μηχανήματα, οι στοίβες σκουπιδιών. Τα σπασμένα καθίσματα αντικαθίστανται και τα ξεθωριασμένα επανέρχονται στο φυσικό τους χρώμα με την χρήση φλογοβόλου.

Επίσης βάφονται με τα χρώματα της “βασίλισσας”, όλοι οι τοίχοι του γηπέδου, ανακαινίζονται επτά τουαλέτες, ενώ παραδόθηκε ένας χώρος κάτω από την κερκίδα στους οργανωμένους φιλάθλους, προκειμένου να στεγάσουν τα γραφεία τους, τα οποία θα λειτουργούν την ημέρα του αγώνα.

Όλη η πόλη, όλοι μαζί.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή