ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ:

Το κοινωνικό φροντιστήριο Βέροιας, το οποίο λειτουργεί Υπό την Αιγίδα της Ένωσης Γονέων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας, ανταποκρινόμενο στην αγωνία των γονέων της πόλης, οι οποίοι δυσκολεύονται και φέτος να αντιμετωπίσουν το κόστος της φροντιστηριακής δαπάνης, θα επαναλειτουργήσει και απευθύνεται στους μαθητές της Β΄& Γ΄ Λυκείου Γ.Ε.Λ. & ΕΠΑΛ.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ξεκίνησαν την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 έως και Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2022 το απόγευμα 6.00 – 8.00 μ.μ., στο χώρο του κοινωνικού φροντιστηρίου, στην οδό Περικλέους 2, στον τρίτο όροφο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ για τη φοίτηση των μαθητών είναι τα παρακάτω:

α) Αντίγραφο αστυν. ταυτότητας μαθητή/τριας

β) Αντίγραφο αστυν. ταυτότητας γονέα

γ) Αντίγραφο Εκκαθαριστικού σημειώματος

δ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

ε) Οποιοδήποτε άλλο έγγραφο π.χ. κάρτα ανεργίας γονέα, κοινωνικό μέρισμα, μονογονεϊκή οικογένεια, κτλ γίνεται δεκτό ως επιπλέον κριτήριο συμμετοχής.

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Παρακαλούμε όσοι καθηγητές –καθηγήτριες όλων των ειδικοτήτων επιθυμούν να συμμετέχουν και να διδάξουν εθελοντικά στους μαθητές – μαθήτριες της Β΄ & Γ΄ Λυκείου Γ.Ε.Λ.& ΕΠΑΛ να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΤΣΙΔΟΥ ΚΙΝ. 6937458228

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ ΚΙΝ. 6936706223

 

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας ανακοινώνει την επαναλειτουργία της «Σχολικής Χορωδίας Βέροιας» για μαθητές- τριες και ενήλικες (γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς).

Ημέρα συναντήσεων της «Σχολικής Χορωδίας» ορίζεται κάθε Τετάρτη, τόπος το συγκρότημα του 3ου δημοτικού σχολείου Βέροιας και ώρα 18:45 για το παιδικό τμήμα και 19:30 για το τμήμα ενηλίκων.

Διευθύντρια της χορωδίας έχει οριστεί η κυρία Αναγνώστου Ελένη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα

6936706223 ΚΟΥΦΑΚΗ Λαμπρινή και

6936679431 ΜΠΛΕΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος.

Εmail Επικοινωνίας: enosigoneon.dveroias@gmail.com

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 Ο Πρόεδρος

 Γιώργος Μπιλέκας

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή