Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε: Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα των ωφελούμενων της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, έφηβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της ΕΕΤΑΑ, δεκάδες χιλιάδες παιδιά φέτος δεν έλαβαν το πολυπόθητο voucher, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ και να στερηθούν τη δωρεάν φιλοξενία τους.

Για Κ.Δ.Α.Π ανοιχτά, γεμάτα παιδικές φωνές και χαμόγελα, αποφασίσαμε στο Δήμο Αλεξάνδρειας κανένα παιδί να μη μείνει εκτός.

Ειδικότερα φέτος, στο Δήμο Αλεξάνδρειας όπως και κάθε χρόνο, δεκτά θα γίνουν όλα τα παιδιά για τα οποία έχει υποβληθεί αίτηση με πλήρη φάκελο, ανεξαρτήτως voucher, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών.

Κ.Δ.Α.Π Αλεξάνδρειας (7ο Δημοτικό σχολείο) –> τηλ: 23330-53211

Κ.Δ.Α.Π Κορυφής (πάνω από την κοινότητα) –> τηλ 23330-53600

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή