Αρχική Ροή Ειδήσεων Στον A. Τσίπρα οι αδιόριστοι επιτυχόντες του διαγωνισμού Ειρηνοδικών

Στον A. Τσίπρα οι αδιόριστοι επιτυχόντες του διαγωνισμού Ειρηνοδικών

Ο δικηγόρος Βέροιας Αντώνης Μπιδέρης με την ιδιότητά του ως αντιπρόεδρος του “Σωματείου Επιτυχόντων Διαγωνισμού Ειρηνοδικών Δ’ Τάξεως 2014” είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στο Νομό Ημαθίας το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου 2022. 

Ο κ. Μπιδέρης κατά την συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε στους έντονους προβληματισμούς του σχετικά με την επικείμενη κατάργηση του πίνακα επιτυχόντων του εν λόγω διαγωνισμού, καθώς ως ημερομηνία κατάργησής του ορίστηκε η 16η Σεπτεμβρίου 2022. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αντώνης Μπιδέρης στον κ. Τσίπρα, 350 επιτυχόντες του διαγωνισμού δεν θα διοριστούν ως Ειρηνοδίκες, καθώς η Κυβέρνηση απέκλεισε την παράταση ισχύος του πίνακα. Ως εκ τούτου οι επιτυχόντες για τους οποίους μάλιστα δημιουργήθηκε η προσδοκία  διορισμού με ΦΕΚ, χάνουν αυτό το δικαίωμα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας παρατήρησε ότι αυτή η εξέλιξη αφενός φαίνεται άδικη για όσους συμπεριλαμβάνονται στην λίστα και δεν έχουν απορροφηθεί μέχρι σήμερα, αφετέρου δε ότι αυτή η ενέργεια αντιβαίνει προκλητικά στην επιτάχυνση της Δικαιοσύνης.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή