Με την πραγματοποίηση της αναβληθείσας 2ης βραδιάς στον Τρίλοφο Δ. Βέροιας, ολοκληρώθηκε και επίσημα το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δ. Βέροιας, το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022, στον αύλειο και πέριξ αυτού χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου “Αριστοτέλης”. 

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας βραδιάς εμφανίστηκαν χορευτικά τμήματα από τον Σύλλογο του Τριλόφου, της Αγ. Βαρβάρας, του Αγ. Γεωργίου, των Δασκιωτών Βεροίας, καθώς και του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας, που έκανε δεύτερη εμφάνιση, μετά την πρώτη εμφάνιση στον Προμηθέα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, όπως και όλα τα χορευτικά τμήματα φυσικά των προαναφερθέντων συλλόγων. 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2023, στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, κηρύσσοντας την λήξη του.  

Το InVeria.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων και κάλυψε με ζωντανές μεταδόσεις και πλούσια φωτορεπορτάζ το τριήμερο των εκδηλώσεων. 

Πατήστε στην εικόνα για πλούσιο φωτορεπορτάζ

 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή