Δελτίο Τύπου από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα: Ενόψει της ΔΕΘ, ο Τάσος Μπαρτζώκας συμμετείχε στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκε στην Καστοριά, με επικεφαλής τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σ. Κεδίκογλου, παρουσία των Βουλευτών της Ν.Δ κ. Ζ. Τζηκαλάγια και κ. Σ. Αναστασιάδη, φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στελεχών της τοπικής ΔΕΕΠ.

Έχοντας ένα πυκνό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε επισκέψεις στο 15ο Σύνταγμα Πεζικού Καστοριάς, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Αντιπεριφέρεια και παραγωγικές επιχειρήσεις της Καστοριάς, κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς, συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης, τα προβλήματα που απαιτούν την επίσπευση των μεταρρυθμίσεων, αλλά και το μετρήσιμο έργο της Κυβέρνησης μέσω των ολοκληρωμένων και συνεχιζόμενων έργων υποδομών, τα τρία τελευταία χρόνια.

Με αφορμή την επίσκεψη στην Καστοριά, ο Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι «οι επισκέψεις από νομό σε νομό, αποτελούν εκτός από αυτονόητη υποχρέωση των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, την πραγμάτωση του συνθήματος  «δίπλα στον πολίτη» αλλά και το πιο αποτελεσματικό μέσο να διατηρείται ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας με τους πολίτες. Αυτή η συνεχής επαφή και επικοινωνία είναι το βασικό συστατικό για την καλύτερη προσέγγιση των θεμάτων που αναδεικνύουν οι τοπικές κοινωνίες. Έτσι πρέπει να παράγονται οι πολιτικές μας: από τους πολίτες, για τους πολίτες, με τους πολίτες!»

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή