Τον πρώην αντιδήμαρχο Τουρισμού και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των πρώτων 4 Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δ. Βέροιας, Βασίλη Λυκοστράτη, τίμησε η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Φεστιβάλ. 

Στην αρχή της 1ης βραδιάς του Φεστιβάλ, στην πλ. Ωρολογίου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Λάζαρος Ασλανίδης κάλεσε τον Δήμαρχο Βέροιας για να κηρύξει την έναρξη του Φεστιβάλ και να δώσει την τιμητική πλακέτα στον πρώην αντιδήμαρχο. 

Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ξεκίνησε το 2016 και συνεχίστηκε με επιτυχία μέχρι και το 2019. Λόγω του κορωνοϊού σταμάτησε για 2 χρόνια και επανήλθε το 2022, με πιο περιοσμένη συμμετοχή συλλόγων μεν, αλλά με διάθεση να ακολουθήσει την ίδια ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια.

Καιρού επιτρέποντος, το Φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου 2022, στον Τρίλοφο Δ. Βέροιας και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στα Εβραίικα Μνήματα, στον Προμηθέα.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή