Θέμα για την ηθική και υλική στήριξη των υγειονομικών του Δ. Βέροιας που τέθηκαν σε αναστολή από την κυβέρνηση επειδή δεν εμβολιάστηκαν και μέχρι και σήμερα παραμένουν χωρίς μισθό, συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, το απόγευμα της Τετάρτης 31 Αυγούστου 2022. 

Το θέμα τέθηκε στην ημερήσια διάταξη μετά από πρόταση 18 συμβούλων από τις παρατάξεις του Π. Παυλίδη, του Αντ. Μαρκούλη, του Δημ. Τσανακτσίδη και του Γ. Μελιόπουλου. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η κουβέντα “άνοιξε” πολύ, αλλά στο δια ταύτα της μακροσκελούς συζήτησης ψηφίστηκε ψήφισμα στήριξης του Δημοτικού Συμβουλίου στο αίτημα των υγειονομικών για επιστροφή στην εργασία τους και, παράλληλα, έγινε δεκτή η ανθρωπιστική στήριξη με κάθε νόμιμο και πρόσφορο μέσο από τον Δ. Βέροιας. Για το θέμα τοποθετήθηκε και εκπρόσωπος των εργαζομένων σε αναστολή, πολλοί εκ των οποίων άλλωστε ήταν παρόντες. Την αρχική εισήγηση του θέματος έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης,

Το ψήφισμα που κατέθεσαν οι παρατάξεις Βοργιαζίδη και Μπατσαρά έλαβε 20 θετικές ψήφους, ενώ καταψήφισαν 9 δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας και υπήρξε ένα λευκό.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή