Μηνυτήρια αναφορά κατά της εταιρίας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος VOLTON κατέθεσε ο Δήμος Βέροιας, καθώς η εν λόγω εταιρία χρωστά πάνω από 150.000 ευρώ στον Δήμο Βέροιας από τα χρήματα που εισέπραξε από τους λογαριασμούς ρεύματος από τους κατοίκους της Βέροιας ως δημοτικά τέλη, αλλά δεν τα απέδωσε ποτέ στον Δήμο, παρά τις εξώδικες οχλήσεις εδώ και ένα χρόνο. 

Τα παραπάνω ανέφερε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας το απόγευμα της Τετάρτης 31 Αυγούστου 2022. 

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, υπήρχαν και άλλες εταιρίες που είχαν καθυστερήσει να αποδώσουν τα εισπραχθέντα δημοτικά τέλη, ωστόσο συμμορφώθηκαν στη συνέχεια, σε αντίθεση με την εταιρία VOLTON. Από την άλλη, ο κ. Βοργιαζίδης σημείωσε ότι άρχισε να συμβαίνει το ίδιο το τελευταίο διάστημα, δηλαδή πολλές εταιρίας καθυστερούν να αποδώσουν τα εισπραχθέντα υπέρ του Δήμου Βέροιας δημοτικά τέλη. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή