Δελτίο Τύπου: Ο σύλλογος Φίλων Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών και η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, σας προσκαλούν σε ένα διήμερο κινηματογραφικών προβολών που θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:00.

10 επιλεγμένες ταινίες από το 8 Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας και η ταινία “Αλληλεξάρτηση” παρουσιάζονται στο κοινό της Βέροιας.

Σάββατο 3/9 (20:00):

10 ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών όπως αυτές επιλέχθηκαν από κοινό και συντελεστές του  IASFF8, συνολικής διάρκειας 101’.

(Σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, αποξένωση, κλιματική αλλαγή, μετανάστευση μερικά από τα θέματα που πραγματεύονται οι δημιουργοί τους).

Κυριακή 4/9 (20:00):

Ταινία “Αλληλεξάρτηση”, διάρκειας 99’.

(Έντεκα ιστορίες ισάριθμων σκηνοθετών από έντεκα διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο, για την αλληλένδετη σχέση μεταξύ του ανθρωπογενούς και του φυσικού περιβάλλοντος με φόντο την κλιματική αλλαγή). 

* Συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή