Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά επισκέφθηκαν την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 οι έξι κυβερνητικοί βουλευτές της Ημαθίας και της Πέλλας (Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης από την Ημαθία, Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίδης και Λάκης Βασιλειάδης από την Πέλλα). 

Στην συνάντηση ήταν παρόντες επίσης ο αρμόδιος υφυπουργός για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν θέματα που απασχολούν τους ροδακινοπαραγωγούς και ιδιαίτερα οι αποζημιώσεις των καλλιεργειών από τον ΕΛΓΑ. 

Όπως προκύπτει από σχετικές ανακοινώσεις που βγήκαν από τους παριστάμενους βουλευτές, ο Υπουργός κατανόησε την σοβαρότητα των θεμάτων και δεσμεύτηκε να προβεί σε ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. 

Πάντως, για το θέμα των τιμών στο συμπήρυνο δεν προκύπτει από τις ανακοινώσεις ότι υπήρξε συζήτηση. 

(Η φωτογραφία είναι από την σελίδα του υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου)

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή