Η JYSK, (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ), η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι και τον ύπνο από τη Δανία, ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του νέου της  καταστήματος στη Βέροια! 
Την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 9 το πρωί θα ανοίξει τις πόρτες του το κατάστημα JYSK Βέροιας και η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για το νέο κατάστημα. 

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 250.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Το νέο κατάστημα της JYSK στη Βέροια με χώρο πώλησης περίπου 1.100 τετραγωνικά βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδό Βέροιας.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος JYSK Βέροιας αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους της πόλης αλλά και όλου του νομού να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές των εγκαινίων. Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές.

Με προσφορές έως και 70%, δωρεάν μεταφορικά τις πρώτες τέσσερις ημέρες, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα, μουσική, κεράσματα και άλλες εκπλήξεις τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στη Βέροια είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί! 

 

Εγκαίνια νέου JYSK Βέροιας, Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 9 το πρωί. 

Να είστε εκεί!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή