Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης 23 Αυγούστου 2022 οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειάς, στην πλατεία του χωριού. 

Παρά την μικρή διακοπή του πανηγυριού λόγω βροχής, οι συμμετέχοντες δεν πτοήθηκαν και το γλέντι τράβηξε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Στην αρχή της βραδιάς, παρουσιάστηκαν χοροί από το παιδιά του χωριού και στη συνέχεια όλος ο κόσμος χόρεψε τον συρτό Μακεδονίας, με μπροστάρη τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και η βραδιά συνεχίστηκε υπό τους ήχους της ορχήστρας των αδελφών Γκουτζιλίκα, με παραδοσιακό αλλά και λαϊκό πρόγραμμα. 

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και ο πρόεδρος του χωριού Κώστας Βύζας έκαναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ εκ μέρους του Συλλόγου καλωσόρισε τον κόσμο ο Μάνος Κεχάογλου, ο οποίος – μεταξύ άλλων – ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία και τους εθελοντές του Συλλόγου για την συνδρομή στην προετοιμασία του πανηγυριού. Ακολούθως, οι Ελένη και η Μαρία, οι οποίοι ανέλαβαν να διδάξουν τους χορούς στα παιδιά του χωριού παρουσίασαν το πρόγραμμα, αφού πρώτα δέχτηκαν από μία ανθοδέσμη εκ μέρους του συλλόγου για την συνδρομή τους. 

Μεταξύ των παρόντων ήταν και οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αγγέλου

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την βραδιά: 

(κλικ για μεγέθυνση) 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή