Παρά την… απειλή βροχής, η πρώτη βραδιά του διήμερου πανηγυριού της Φυτειάς προετοιμάστηκε κανονικά και πραγματοποιήθηκε με τις καλύτερες συνθήκες, την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022. 

Υπό τους ήχους της ορχήστρας των αδελφών Γκουτζιλίκα, η βραδιά ξεκίνησε με το φιλοξενούμενο χορευτικό από τον γειτονικό Τρίλοφο, ενώ στη συνέχεια η πλατεία του χωριού έγινε η… πίστα για όλο τον κόσμο, μετά από 2 χρόνια παύσης του πανηγυριού λόγω της πανδημίας. 

Μεταξύ των εκατοντάδων παρόντων και ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, που βρέθηκε στο χωριό για να συμμετάσχει και αυτός στο πανηγύρι του, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Λάζαρος Ασλανίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αγγέλου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Φυτειάς Κώστας Βύζας κ.α.

Νωρίτερα, τελέστηκε εσπερινός στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής, στην περιοχή “Κλαδάκι”, όπως κάθε χρόνο για την Απόδοσης της εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου και το πρωί της Τρίτης (23/8) τελέστηκε Θ. Λειτουργία. 

Το πανηγύρι συνεχίζεται και την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 στην πλατεία της Φυτειάς, με το χορευτικό τμήμα των παιδιών της Φυτειάς, στο λεγόμενο “Μεγάλο Πανηγύρι”. 

Βίντεο από την βραδιά:

 

(κλικ για μεγέθυνση)

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή