Μπήκαμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και σίγουρα ακόμα δεν δεχόμαστε πως το καλοκαίρι τελείωσε! 

Βεβαίως, έρχεται εβδομάδα με έντονο πολιτικό ενδιαφέρον σε επίπεδο Βουλής, ενώ στα τοπικά τα πράγματα είναι ακόμα σε… summer mood!

Προς το παρόν, πέρα από το θέμα των τιμών στα συμπύρηνα που απασχολεί και θα απασχολήσει την επικαιρότητα και τις αστυνομικές ειδήσεις, η υπόλοιπη ειδησεογραφία της Ημαθίας αφορά πολιτιστικές εκδηλώσεις!

Σας καλωσορίζουμε στο 22ο της ψηφιακής εφημερίδας InVeria, την πρώτη και μοναδική ψηφιακής εφημερίδα της Ημαθίας. 

Στο κύριο θέμα του σημερινού φύλλου παρουσιάζεται η αντιπαράθεση σχετικά με τον Βιολογικό Καθαρισμό της Αλεξάνδρειας, ενώ παρουσιάζονται και πληροφορίες και για την αντίστοιχη εγκατάσταση της Βέροιας, οι οποίες εικάζουμε ότι θα αποτελέσουν αφορμή για νέα κύκλο αντιπαραθέσεων στη Βέροια. 

Στα υπόλοιπα θέματα διαβάστε άρθρα, ειδήσεις, την φωτογραφία της εβδομάδας, αλλά και η στήλη «ex-Αιρετικά», στην τελευταία σελίδα. 

Καλή ανάγνωση!

Διαβάστε την εφημερίδα και εδώ:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή